Landskabsarkitekt til grøn udvikling

Published date

Vil du være med til at tegne den grønne profil i Hillerød Kommunes rekreative områder, pladser og vejarealer? Har du en faglig stærk profil med vægt på det grønne og kan du forestå sagsbehandling, driftsopgaver og projektledelse, så kan du være vores nye kollega.

Hillerød er en dynamisk kommune, der er i konstant udvikling og forandring. Vi er lige nu i gang med en grøn udvikling af vores nye bydel Favrholm med ny station og supersygehus samt nye boligområder i Ullerød Nord. Samtidigt er vi i gang med en række projekter i bymidten omhandlende fornyelse af byens torve og byrum.

Som kollega i Trafik, Vej og Park forventes det, at du medvirker til udvikling og finder løsninger. Dine opgaver vil ligge indenfor både administration, registrering af grønne områder, udvikling af grønne strategier samt lede og koordinere anlægsprojekter i både byrum og det åbne landskab.

Med din viden, vil du være med til at sikre et højt landskabsarkitektonisk fagligt niveau og kvalitet i opgaveløsningen. Samtidig skal du være i stand til at kombinere og omsætte en lang række inputs fra øvrige faggrupper samt fra interessenter, politiker og borgerne, og forene det til samlede løsninger for de enkelte opgaver og projekter. Du må meget gerne have erfaringer fra en kommune eller rådgivererfaring fra projekter og opgaver med kommunal bygherre.

Det forventes at du er en engageret, selvstændig medarbejder, som gennem samarbejde kan skabe resultater. Vi lægger vægt på, at du ud over faglig kvalifikation, også er nysgerrig og har flair for at arbejde i et tværfagligt miljø inden for vej- og parkområdet som foruden landskabsarkitekter og vejingeniører blandt andet tæller geografer, arkitekter, antropologer, landinspektører m.v.

Sektionen Trafik, Vej og Park er en del af afdelingen By og Miljø på Rådhuset, Trollesmindeallé 27, 3400 Hillerød.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte sektionsleder Ivan Christensen på telefon 7232 2220 eller landskabsarkitekt Louise Risør på telefon 7232 2233.

Ansættelsessamtaler vil foregå torsdag den 15. februar. Ansøgning sendes digitalt

Læs mere om Hillerød Kommune.
Ansøgningsfrist tirsdag den 13. februar kl. 12.00.
Læs hele stillingsopslaget og ansøg her.

Rendering: Visualisering i Favrholm.