Danske Landskabsarkitekter byder Milford velkommen til sponsorteamet

Published date

I 15 år har Milford udviklet og leveret løsninger til byens træer og andre designløsninger til skandinaviske byer og deres bygninger. Vi er stolte af at være en del af mange projekter rundt om i Danmark, Sverige og Norge, og vi er taknemlige for det daglige samarbejde med innovative og kreative landskabsarkitekter.

Med vores nye DeepGreen-koncept kan vi nu integrere overfladevand med træplantning – baseret på et tæt samarbejde med afløbsingeniører og deres beregninger. Til at sikre en høj faglig service og rådgivning til alle vores kunder, bygherrer og rådgivere, har vi vores egne landskabsingeniører og landskabsarkitekt.

Milford kan blandt andet bistå med:

  • Træplantning: Løsninger til etablering og vedvarende trivsel, med et særligt fokus på urbane træer og træplantning i befæstede arealer.
  • LAR-løsninger: En række løsninger for vej- og regnbede, punktvis og storskala håndtering af overfladevand.
  • Niveaufri adgang: Sokkelaffugtere langs sokkel i terræn, på konstruktion og taghaver – alle opfylder de gældende krav og anbefalinger.
  • Kantning: Innovative kant- og afgrænsningsløsninger til den kvalitetsbevidste landskabsarkitekt.

Vores faglige rådgivere og salgsteam er altid klar med hurtig hjælp, tegninger, arbejdsbeskrivelser og ikke mindst skarpe priser. Mere information kan ses på Milfords hjemmeside.

Foto: Vestre Allé, Århus . Træerne er etableret i StrataCell vækstceller, 2010