Ansvarshavende redaktør til tidsskriftet LANDSKAB søges

Published date

Kunne du tænke dig at blive ansvarshavende redaktør på tidsskriftet LANDSKAB?

Vil du være med til at sætte fokus på et mangfoldigt og dynamisk fag og fortælle den gode historie om, hvordan vi som landskabsarkitekter bruger kreativiteten, planterne, materialerne, naturen og det byggede i vores arbejder – så læs med her.

Danske Landskabsarkitketer søger en ny redaktør, der kan bringe det traditionsrige LANDSKAB videre til en endnu mere markant position i fremtiden. Som ansvarshavende redaktør får du rollen som fagets formidler indad- og udadtil, både fagligt og visuelt. Du skal formidle tidens tendenser, vigtige begivenheder samt præge den faglige debat, bl.a. via ledere, selvstændige artikler og indlæg. Som redaktør får du samtidig mulighed for at være med til at præge LANDSKABs udvikling, vision og indhold.

Ansøgningsfrist: 21. september 2018
Ansøgning: Ansøgning og CV sendes til DL's sekretariat på mail dl@landskabsarkitekter.dk. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Mere information: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte daglig leder af sekretariatet Lillan Thomsen på tlf. 33 32 23 54 eller e-mail Lillan.Thomsen@landskabsarkitekter.dk.

Download hele opslaget nedenunder:

LANDSKAB startede i 1920 som tidsskriftet Havekunst. Udgives af Danske Landskabsarkitekter i samarbejde med Akademisk Arkitektforening og udkommer otte gange årligt – omfang ca. 32 sider pr. nummer.