Gruppeleder til Atkins’ arkitektteam

Published date

Vi søger en alsidig og fleksibel, ledende arkitekt eller landskabsarkitekt, som kan indgå i og stå i spidsen for vores arkitektteam. Hvis du har, hvad det kræver at lede et engageret team af arkitekter og landskabsarkitekter i et multidisciplinært miljø, så læs videre her.

Hos Atkins hjælper vi med at realisere mange forskelligartede, alsidige og udfordrende bane- og vejrelaterede anlægsopgaver samt byudvikling- og byplanlægningsprojekter rundt om i Danmark og Norge. 

Dine opgaver som gruppeleder for vores arkitektteam
I jobbet som gruppeleder hos Atkins bliver du ansvarlig for den forretnings- og personalemæssige ledelse af arkitektgruppen, herunder at:

  • Varetage gruppens administrative og planlægningsmæssige opgaver.
  • Sikre gruppens beskæftigelsesgrad ift. organisationens forventninger.
  • Lede gruppen ift. den enkeltes faglighed og udvikling.
  • Sikre kvaliteten på projekter.
  • Deltage i organisationens salgsarbejde.
  • Udvikle strategi for og udføre opsøgende salg.
  • Bidrage til teamets beskæftigelse, inkl. at deltage i projektarbejde.

Din baggrund og kompetencer
Vi forventer, at du har kompetencer inden for eller har haft berøring med hovedparten af følgende områder: Lederansvar, ressourceplanlægning og prognose for beskæftigelsesgrad, personaleansvar og -udvikling, strategiplanlægning, salgsarbejde, inkl. tilbudsskrivning og opsøgende salg, anlægsprojektering og byudviklingsopgaver.

Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for arkitektfaget, og har beskæftiget dig med f.eks. infrastruktur, byggeri, anlæg, landskabsbearbejdning og/eller byudvikling (bydesign og byplanlægning). Du er generalist, og har derfor en bred forståelse af branchen og af processerne og faserne i opgaverne. Du har en god forståelse for mennesker, relationer og tværfagligt samarbejde. Du er i stand til at samle og motivere forskellige parter om et fælles mål (både internt og eksternt). Du kan omsætte strategiske tanker til konkrete handlinger, og du har passion for faget og for at være med til at forme fremtidens infrastruktur. Du har et godt netværk i branchen, både hos potentielle samarbejdspartnere, men i særdeleshed ift. potentielle kunder. Du er indstillet på at arbejde med pragmatiske løsninger og søge det bedste resultat inden for de praktiske og økonomiske rammer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til markedsvilkårene i rådgiverbranchen.

Som person er du er udadvendt og imødekommende. Du går naturligt foran, men er lige så god til at følge en retning. Desuden er du i besiddelse af et stærkt samarbejdsgen og kan bidrage til den gode stemning på kontoret.

Fremtidsmuligheder og en arbejdsplads med højt til loftet
I Atkins kommer du til at spille en vigtig rolle i nogle af vores spændende og krævende infrastruktur-, anlægs- og byudviklingsprojekter – og ikke mindst – i udviklingen af vores arkitektydelser. På vores kontorer arbejder vi i åbne lokaler med direkte adgang til ledere og kolleger. Her vil du være omgivet af kompetente og engagerede mennesker, som vil give dig faglig sparring og en grundig indføring i opgaverne som gruppeleder. Vi har en aktiv personalepolitik, som understøtter din karriere og udvikling, og vi tilbyder attraktive løn‐ og ansættelsesvilkår med fokus på en god balance mellem arbejde og fritid. Dit arbejdssted vil være vores kontor i Ørestad.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Transport, Environment & Design, Anders Kaas på e‐mail: anders.h.kaas@atkinsglobal.com eller tlf.: 5251 9986.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest kl. 12 den 23. april 2018. Send ansøgning til: job‐dk@atkinsglobal.com.

Læs hele stillingsopslaget her.