Danske Landskabsarkitekter ønsker glædelig jul og godt nytår

Published date

2017 har budt på en masse spændende arrangementer hos Danske Landskabsarkitekter. Vi har i år bl.a. inviteret på fem virksomhedsbesøg, hvor studerende og interesserede fik mulighed for, at få et indblik i hverdagen som landskabsarkitekt. Vi har lagt hus til fyraftensmøde om klimasikret byudvikling, og senest årets høstdebat om de danske kystlandskaber, hvor der har været rig mulighed for interaktion med andre interesserede, fagfolk og medstuderende.

2017 var også året hvor de landskabsarkitektstuderende fra Københavns Universitet, for første gang udstillede deres kandidatprojekter samlet. Det udmøntede sig i et flot og velbesøgt arrangement i Brøndsalen, hvor nye som gamle studerende kunne nyde hinandens samvær, og alle kunne stikke hovedet indenfor og se de flotte projekter.

Og apropos netværk, blev der i år afholdt jysk netværkssalon både i sommer og vintermånederne i Kolding. Mens vi befinder os i Jylland, kan vi også nævne busturen til Sletten i Holstebro, der bød på vandring og foredrag i Danmarks første landskabslaboratorium.

Det bedste er gemt til sidst, nemlig årets højdepunkt Dansk Landskabspris 2017, som blev afholdt på Nationalmuseet. Der blev uddelt priser og blomster til de flotte nominerede projekter, og det store fremmødte publikum kunne med Ane Cortzen som moderator, debattere med fagdommerpanelet og de øvrige deltagere.

Sekretariatet holder lukket fra den 22/12 til og med den 2/1 2018. Mens I venter på, at vi vender tilbage efter nytår, kan I læse 2013- og 2014-udgivelserne af magasinet LANDSKAB, som er lagt op på hjemmesiden.

Danske Landskabsarkitekter sender en tak til alle der har været med til, at gøre 2017 til noget helt specielt. Vi glæder os til bringe jer flere interessante nyheder og arrangementer i det nye år og lover, at 2018 bliver mindst lige så spændende. I ønskes alle en rigtig god jul og et godt nytår.

Foto: Pjentedamsgade i Odense, OPLAND Landskabsarkitekter. Fotograf: Nils Lund Petersen